Gezonde leefstijl

Wat is hijama/cupping? Wat zijn de voordelen van een hijama behandling? Heeft voeding invloed op mijn gezondheid en lichaam? Op deze vragen en nog vele andere geven we in onze blog antwoord.

Wat mag je niet doen na Hijama?

Wat mag je niet doen na Hijama?

Heb je net Hijama verricht of ben je van plan om een behandeling in te plannen? Dan is het belangrijk om onderstaande adviezen op te volgen. In deze blog leggen we uit wat je voor en na de behandeling het beste kunt doen. Zo profiteer je optimaal van de werking van hijama!

Hijama voordelen

Hijama voordelen

Hijama heeft veel voordelen voor de algehele gezondheid. Ten eerste helpt het bij het verlichten van pijn en spanning. Het vermindert ook ontstekingen, wat kan helpen bij het verlichten van chronische pijn en andere aandoeningen.

Hijama stress en angst

Hijama stress en angst

Stress en angst zijn twee van de meest voorkomende emotionele problemen waar mensen mee te maken hebben. Ze kunnen leiden tot een verminderde kwaliteit van leven en zelfs tot ernstige gezondheidsproblemen. Gelukkig is er een oude islamitische therapie die bekend staat als hijama, die kan helpen bij het verminderen van stress en angst.

Hijama Den Haag

Visseringlaan 23
2288 ER Rijswijk

HealthCare Hijama

HealthCare Hijama is een gecertificeerde hijama en massage praktijk in Den Haag dat sinds 2016 gespecialiseerd is in hijama, cupping therapie & massages. Bij ons staan service, hygiëne en kwaliteit altijd boven aan.

Contact

Visseringlaan 23
2288 ER Rijswijk

Openingstijden

Maandag – vrijdag: 10:00 – 21:00
Zaterdag: 10:00 -21:00
Zondag: 12:00 – 21:00

×

Salam Walaikoum/Hallo, welkom bij HealthCare Hijama. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op.

×