Stress & Angst

Hoe Hijama helpt bij het verminderen van stress en angst

Stress en angst zijn twee van de meest voorkomende emotionele problemen waar mensen mee te maken hebben. Ze kunnen leiden tot een verminderde kwaliteit van leven en zelfs tot ernstige gezondheidsproblemen. Gelukkig is er een oude islamitische therapie die bekend staat als hijama, die kan helpen bij het verminderen van stress en angst.

Wat is Hijama

Hijama is een vorm van cupping therapie waarbij kleine glazen cups worden gebruikt om een vacuüm te creëren op de huid. Deze vacuüm zuigt de huid en het onderliggende weefsel naar boven, waardoor er een soort massage ontstaat. Deze massage helpt bij het verlichten van spanning in de spieren, wat kan helpen bij het verminderen van stress en angst.
Het is ook bewezen dat hijama helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie, wat ook kan helpen bij het verminderen van stress en angst. Door de verhoogde bloedcirculatie worden voedingsstoffen naar de hersenen getransporteerd, wat helpt bij het reguleren van de stemming.

Het is belangrijk om te onthouden dat hijama geen wondermiddel is voor stress en angst. Het is echter een effectieve therapie die kan helpen bij het verminderen van de symptomen. Als je last hebt van stress of angst, overweeg dan om hijama te proberen als onderdeel van je reguliere behandeling.

Voordelen Hijama

Hijama is een effectieve therapie die kan helpen bij het verminderen van van vele gezondheidsklachten.
$

Hijama verminderd stress

$

Hijama verhoogd bloedcirculatie

$

Hijama verminderd stress

$

Bewezen therapie

×

Salam Walaikoum/Hallo, welkom bij HealthCare Hijama. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op.

×