Hijama voordelen

DE VOORDELEN VAN HIJAMA VOOR HET VERBETEREN VAN DE ALGEHELE GEZONDHEID

Hijama is een oude Islamitische en Oosterse therapie die al eeuwenlang wordt gebruikt om de algehele gezondheid te verbeteren. Zowel preventief als bij lichamelijke of mentale klachten.

WAT IS HIJAMA

Hijama is een vorm van cupping therapie waarbij kleine incisies worden gemaakt in de huid en er vervolgens een vacuüm wordt gecreëerd om de dode bloedcellen en afvalstoffen uit het lichaam te zuigen.

VOORDELEN HIJAMA

Hijama heeft veel voordelen voor de algehele gezondheid. Ten eerste helpt het bij het verlichten van pijn en spanning. Het vermindert ook ontstekingen, wat kan helpen bij het verlichten van chronische pijn en andere aandoeningen. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedsomloop, wat kan leiden tot meer energie en een betere algehele gezondheid.

Het kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst. Het verhoogt de endorfine-niveaus in het lichaam, wat helpt bij het verminderen van stress en angst. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit, wat belangrijk is voor een goede algehele gezondheid.

Hijama kan ook helpen bij het verbeteren van de spijsvertering. Het helpt bij het verminderen van maagzuur, wat kan leiden tot een betere spijsvertering en meer energie. Het kan ook helpen bij het verminderen van allergieën, wat belangrijk is voor een goede algehele gezondheid.

Hoe Hijama kan helpen

Hijama is een effectieve therapie die kan helpen bij het verminderen van van vele gezondheidsklachten en daardoor het bevorderen van de algehele gezondheid.

N

Verlichten van pijn en spanning

N

Verminderd ontstekingen

N

Verbeterd de bloedsomloop

N

Verhelpen van stress en angst

N

Verbeteren van de slaapkwaliteit

N

Verbeteren van de spijsvertering

×

Salam Walaikoum/Hallo, welkom bij HealthCare Hijama. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op.

×