Wie zijn wij

Lees hier alles over Hijama Den Haag | HealthCare Hijama

HealthCare Hijama is een gecertificeerde hijama en massage praktijk dat sinds 2016 gespecialiseerd is in hijama, cupping therapie & massages. Bij ons staat service en kwaliteit van de behandelingen altijd boven aan.

Hijama en cupping kent vele overleveringen van onze profeet (vrede zij met hem) waarin duidelijk is dat deze therapie een gunst is voor de mensen en hun gezondheid. Ook zijn er wetenschappelijke publicaties die dit ondersteunen.

Het is dan ook de missie van HealthCare Hijama, met de wil van Allah (soebhana wa ta3ala) om deze therapie en vergeten Sunnah weer in het voetlicht te brengen en mensen te laten profiteren van deze geweldige therapie.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem gerust contact.

N

Gecertificeerde praktijk

N

Ervaren hijama therapeut

N

Hygiënische praktijk

N

Tevreden klanten

GEWELDIGE BEOORDELINGEN VAN BEZOEKERS

Onze tevreden klanten

Zeer goede ervaring gehad vandaag. Attent en zorgvuldig in behandeling genomen, top service! Na een ongeval te hebben gehad een half jaar geleden en op aanraden van bekenden, nam ik vandaag het initiatief om Hijama (Wet Cupping) te verrichten en wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! U hebt er een vaste klant bij!

– Ellias Bruinshoek

De behandeling was perfect. Voelde me op me gemak. Kon snel geholpen worden. Rook fris en was geheel schoon. Zeker een aanrader voor iedereen.

– Yassine Lahri

Mijn man is hier geweest op aanraden van een vriend. Na de 1e behandeling merkte hij meteen verbetering voor zijn rugklachten en is daarna nog een aantal keren geweest. Hij heeft er een vaste klant bij! Ook heel tevreden over de hygiëne. Top service!

– Lor Aine

Erg fijne eerste massage en cupping behandeling gehad voor mijn heuppijn. De ruimte is erg schoon en de behandeling wordt van te voren heel duidelijk uitgelegd. Mohamed is een enthousiaste professional met liefde voor het vak en zijn klanten. Zeker een aanrader.

– Ton Steenvoorden

Super tevreden! Mijn vader die heel kritisch is, is super erg tevreden Alhamdoulilah. Heel schoon, hygiënisch en een hele vriendelijke man Allahouma bareek! Zeker een vaste klant rijker.

– Naoual Belkouri

HealthCare Hijama

HealthCare Hijama is een gecertificeerde hijama en massage praktijk in Den Haag dat sinds 2016 gespecialiseerd is in hijama, cupping therapie & massages. Bij ons staan service, hygiëne en kwaliteit altijd boven aan.

Contact

Visseringlaan 23
2288 ER Rijswijk

Openingstijden

Maandag – vrijdag: 10:00 – 21:00
Zaterdag: 10:00 -21:00
Zondag: 12:00 – 21:00

×

Salam Walaikoum/Hallo, welkom bij HealthCare Hijama. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op.

×