Hijama prijzen

Overzicht van onze hijama, cupping en massage tarieven.

Hijama en Cupping Den Haag

Hijama (Wet Cupping)

Hijama wet cupping
€50

Inclusief cups

Hijama wet cupping + massage
€80

Inclusief cups

Hijama Den Haag Massages

Massages

Massage 60 minuten

Hijama is een fantastische therapie waarbij het lichaam gereinigd wordt van giftige stoffen zodat allerlei aandoeningen en lichamelijke klachten voorkomen en/of genezen kunnen worden. HealthCareHijama bied ook (dry) cupping en (dry) massage aan.

Momenteel behandelen we alleen mannen.

GEWELDIGE BEOORDELINGEN VAN BEZOEKERS

Onze tevreden klanten

Zeer goede ervaring gehad vandaag. Attent en zorgvuldig in behandeling genomen, top service! Na een ongeval te hebben gehad een half jaar geleden en op aanraden van bekenden, nam ik vandaag het initiatief om Hijama (Wet Cupping) te verrichten en wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! U hebt er een vaste klant bij!

– Ellias Bruinshoek

De behandeling was perfect. Voelde me op me gemak. Kon snel geholpen worden. Rook fris en was geheel schoon. Zeker een aanrader voor iedereen.

– Yassine Lahri

Mijn man is hier geweest op aanraden van een vriend. Na de 1e behandeling merkte hij meteen verbetering voor zijn rugklachten en is daarna nog een aantal keren geweest. Hij heeft er een vaste klant bij! Ook heel tevreden over de hygiëne. Top service!

– Lor Aine

Erg fijne eerste massage en cupping behandeling gehad voor mijn heuppijn. De ruimte is erg schoon en de behandeling wordt van te voren heel duidelijk uitgelegd. Mohamed is een enthousiaste professional met liefde voor het vak en zijn klanten. Zeker een aanrader.

– Ton Steenvoorden

Super tevreden! Mijn vader die heel kritisch is, is super erg tevreden Alhamdoulilah. Heel schoon, hygiënisch en een hele vriendelijke man Allahouma bareek! Zeker een vaste klant rijker.

– Naoual Belkouri

Hoe ziet de Hijama behandeling eruit?

Dry cupping

De glazen of plastic cups worden geplaatst op de te behandelen plek en worden vacuüm getrokken. Er worden bij dry cupping geen prikjes op de huid gemaakt, waardoor er geen bloed vrij komt.

Wet cupping

Bij wet cupping wordt er een glazen of plastic cup geplaatst op de te behandelen plek en vacuum getrokken. De glas ‘zuigt’ aan de huid. De cups worden er dan afgehaald en er worden mini krasjes/prikjes op de huid gemaakt. De glas wordt dan nogmaals op de huid geplaatst en er wordt weer vacuum getrokken. Hierdoor komt er bloed vrij.

Dry massage cupping

Er wordt bij dry massage cupping gebruikt gemaakt van olijfolie. Deze worden dan met de cups op de huid geplaatst waardoor de soepel kunnen bewegen. Wet cupping is ongeschikt voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen. Daar is deze methode ideaal voor.

HealthCare Hijama

HealthCare Hijama is een gecertificeerde hijama en massage praktijk in Den Haag dat sinds 2016 gespecialiseerd is in hijama, cupping therapie & massages. Bij ons staan service, hygiëne en kwaliteit altijd boven aan.

Contact

Visseringlaan 23
2288 ER Rijswijk

Openingstijden

Maandag – vrijdag: 10:00 – 21:00
Zaterdag: 10:00 -21:00
Zondag: 12:00 – 21:00

×

Salam Walaikoum/Hallo, welkom bij HealthCare Hijama. Hoe kunnen wij u van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op.

×